Jag gillar att baka!

Chokladpaj med kola – servering


skrivet den 18 jan av Admin, klockan:10:37
Nu har ni i princip gjort er första chokladpaj med mörk, eller vit kola. Det som rekommenderas inför servering är att ni serverar allting kallt, så låt chokladpajen vila i kylskåpet tills gästerna har kommit. När det sedan är dags för det magiska ögonblicket så tar ni fram chokladpajen ur kylen, och pudrar den med kakaon, för att ge kakan den där avslutningen. Ni ska veta att kakan är mycket mäktig så servera den gärna i småbitar, som ni innan serveringen kan skära upp i köket, så att är redo för utdelning så att säga. Det man kan göra för att få lite spets på kakan är om ni dessutom serverar kakan med grädde till, vispad grädde ska det vara så klart. Jag tror att detta blir en succé på matbordet sedan. Just kombinationen med choklad, kola och grädde är oslagbar. Till detta föredrar jag att ta en kopp kaffe eller grönt te, medan de lite yngre kanske föredrar att dricka saft eller mjölk till kakan. Oavsett vad så tror jag att detta blir en kaka som ni sedan kommer att fortsätta att göra, eftersom den är så populär bland gästerna och snabbt går åt.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt