Jag gillar att baka!

Helg med bakning


skrivet den 22 jan av Admin, klockan:10:38
Jag har nu gett er ett par härliga recept som ni kan förgylla i princip vilken dag som helst i veckan. Amerikanska pannkakor, chokladkaka med kola, samt banankaka med citrusglasyr är samtliga väldigt populära i mitt kök, och mina gäster älskar dem. Tänk på att ni kan variera efter smak och behov innehållet i dessa, så att ni hittar den miks som passar just er. Men detta är bara tre favoriter som jag har i mitt lager, jag kommer givetvis att återkomma med fler härliga recept som kommer att förgylla er vardag, hoppas jag ju så klart. Till denna helg som kommer har jag avsagt mig att aktiviteter för att det ska bli en helg med bakning bara. Jag ska testa ett par nya rätter, men även jobba lite med ett par annorlunda desserter, jag lovar att återkomma med vad jag gjorde (jag har ännu inte bestämt mig exakt vad jag ska baka –men jag har ett par bra idéer). Hur som helst så hoppas jag att ni kommer att ha en trevlig helg, så återkommer jag sedan. Med lite nya tips och recept som kan komma att lyfta vardagen, inte bara för mig utan även för er!

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt